ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καστοριά 09–09-2024

<< Παρουσία του Κέλετρον Αγάπη για το παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο>>, στο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΕΣ), (που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Άργους Ορεστικού το Σάββατο και την Κυριακή 07/08-09-2024 )

Ο Οργανισμός μας την 07-09-2024,ημέρα Σάββατο, στα πλαίσια των Κοινωνικών Συμπράξεων και συνεργασιών, που διατηρεί με τους εν ενεργεία και εν Αποστρατεία Στρατιωτικούς, και τα Μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς ( ΕΣ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ) που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, παρευρέθηκε στην Έναρξη των Εργασιών του Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Άργους Ορεστικού το Σάββατο και την Κυριακή 07/08-09-2024&gt;&gt; με σκοπό την ενημέρωση – ευαισθητοποίηση των επισκεπτών- Συνέδρων, για τις Δράσεις και το έργο του Οργανισμού μας.
Ο Πρόεδρος του << Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο >>, Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, Κος ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, απεύθυνε χαιρετισμό στο Προεδρείο και τους Συνέδρους ,κατά την διάρκεια των χαιρετισμών Φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.
Στην σύντομη ομιλία του – χαιρετισμό, και υπό την ιδιότητα του ως πρώην Συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας .( Ιδρυτής και επί πολλά χρόνια Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς (ΕΑΥΚ), καθώς και πρώην Μέλος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδος( ΠΟΑΣΥ), εξέφρασε την
αμέριστη συμπαράσταση του, ως Απόστρατος Αστυνομικός, στους δίκαιους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εν ενεργεία και εν Αποστρατεία Στρατιωτικών, ευχόμενος καλή επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου.
Ως Πρόεδρος του << Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο >>, Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, ενημέρωσε τους Συνέδρους, για τις Δράσεις και το έργο του Οργανισμού μας.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον κ. Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών( ΠΟΕΣ) κ. ΜΕΘΕΝΙΤΗ Νικόλαο, τους κκ. Συνέδρους, τον Πρόεδρο κ. ΜΑΡΙΝΕΛΗ Χρήστο, τον Γραμματέα κ. ΧΑΡΑΤΣΟΓΛΟΥ Ελευθέριο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς ( ΕΣ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ) , για την ολόθερμη υποδοχή και την πολύπλευρη υποστήριξη (Χρηματική Ενίσχυση), που παρείχαν στον Πρόεδρο και Εθελοντές του Οργανισμού μας, στα πλαίσια υλοποίησης της Δράσης Συλλογής Σχολικών Ειδών που διενεργεί ο Οργανισμός μας.
Το Δ.Σ του Οργανισμού