ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καστοριά 10-07-2024

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ- ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΑΠΟ ΤΟ
” ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ”

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 06-07-2024, η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός μας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς Κέλετρον, στα πλαίσια του Προγράμματος ” Ηλιαχτίδα Ζωής – Β΄Κύκλος “, στα Γραφεία του Συλλόγου.

Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους με την προβολή αγαπημένων Παιδικών ταινιών, και γεύτηκαν εξαιρετικά γλυκίσματα (σοκολάτες και μπισκότα) των Εταιρειών OSCAR A.E και Ε.Ι.Χ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, ευγενική Δωρεά της τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλονίκης, τους οποίους Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Στην συνέχεια οι μεγαλύτεροι φίλοι μας διασκέδασαν σε μια όμορφη βραδιά με την παρουσία του Εθελοντή μας Μουσικού Κώστα Βραγγαλή τον οποίο και Ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ο Οργανισμός μας στα πλαίσια της Κοινωνικής του προσφοράς και της υλοποίησης Κοινωνικών Προγραμμάτων για Ευάλωτες Κοινωνικές ομάδες, δεσμεύεται στην διάρκεια του φετινού θερμού καλοκαιριού, να συνεχίσει την πραγματοποίηση παρόμοιων εκδηλώσεων, που αποτελούν ένα δροσερό διάλειμμα στην καθημερινότητα των μικρών και μεγάλων μας, ωφελούμενων, φίλων, και υποστηρικτών μας.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στους Εθελοντές μας, Γιώργο, Θεώνη, Ηλία, Κώστα, Αφροδίτη, Θωμά, Γιάννη, Βασίλη, Χρύσα, που για άλλη μία φορά ακούραστα και με θετική διάθεση και χαμόγελο, έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία και αυτής της εκδήλωσης.