O εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” παρευρέθηκε στη υπέροχη εκδήλωση την παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και φίλων αυτών “ΜΑΖΙ ΣΟΥ” στο Limneon Resort Hotel & Spa, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου.

Τα παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και το προσωπικό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Τα Μαγικά Χριστούγεννα του Σκρουτζ».

Ο οργανισμός μας επιθυμεί να συγχαρεί τον Συλλόγο Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και φίλων αυτών “ΜΑΖΙ ΣΟΥ”, για την εξαίρετη αυτή εκδήλωση, η οποία ενόψει των Χριστουγέννων, προκάλεσε συναισθήματα χαράς στα παιδιά αλλά κυρίως ενίσχυσε το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης σε όλους μας.

Eυχαριστούμε πολύ την πρόεδρο του Συλλόγου κα.  Ζυμπίδου-Φραντζέζου Στέλλα, όπως επίσης και την επίτιμη πρόεδρο κα. Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία, για την πρόσκληση τους και την ευκαιρία που έδωσαν στα παιδιά μας να έχουν μία ξεχωριστή και γιορτινή μέρα.