logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΩΝ

Καστοριά, 07-12-2016

O εθελοντικός οργανισμός ”Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” στα πλαίσια των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους έχει προγραμματίσει μία σειρά από δράσεις για τα παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων που υποστηρίζει και τις οικογένειες τους, καθώς και για τους φίλους υποστηρικτές του οργανισμού μας στο Νομό Καστοριάς. Προσκαλούμε όλους τους αλληλέγγυους και ευαισθητοποιημένους πολίτες του Νομού Καστοριάς, να πλαισιώσουν τις δράσεις μας και να αναδείξουν τα αισθήματα κοινωνικής αλληλεγγύης που τους χαρακτηρίζουν, υλοποιώντας το μήνυμα του οργανισμού μας, ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!! ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!

Οι δράσεις μας μέχρι τέλος του χρόνου είναι οι ακόλουθες:

  •   Στις 18-12-2016, ημέρα Κυριακή, ώρα 17.00, ο οργανισμός θα πραγματοποιήσει την 2η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή με πλούσιο γιορτινό πρόγραμμα,  για όλα τα παιδιά του Νομού Καστοριάς, στην Λέσχη Αξιωματικών Καστοριάς.
  • Από 20-12 έως και 23-12-2016, ώρες 10.00 έως 20.30μμ, ο οργανισμός μας θα βρίσκεται στο Αμφιθέατρο της ΠΕ (πρώην Νομαρχία) Καστοριάς, πραγματοποιώντας το 1ο Εθελοντικό Παζάρι Αλληλεγγύης Χειροτεχνημάτων και Μεταχειρισμένων, με υπέροχα χειροποίητα είδη και χρηστικά αντικείμενα που έχουν δημιουργήσει φίλες μας εθελόντριες από το εργαστήρι χειροποίητων ειδών του Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί. Χαρίστε ένα χαμόγελο στα παιδιά που έχουν  ανάγκες, αγοράζοντας από την μεγάλη ποικιλία των ειδών μας σε οικονομικές τιμές ή προσφέροντας διακοσμητικά είδη, παιχνίδια, είδη κουζίνας, πίνακες, αξεσουάρ, μικροέπιπλα, μικρές ηλεκτρικές συσκευές, βιβλία, κόμικς, συλλεκτικά αντικείμενα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές,  συσκευές τηλεφώνου, τσάντες, ζώνες, κοσμήματα, φο-μπιζού, συσκευασμένα και τυποποιημένα τρόφιμα (πχ κέικ, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, κρασί, χυλοπίτες, λάδι) χειροποίητα γλυκά ( κουλουράκια, κουραμπιέδες, μελομακάρονα κλπ), τα οποία θα πωληθούν στους επισκέπτες του παζαριού μας, ενισχύοντας τα παιδιά οργανισμού μας.

 

Συγκέντρωση αντικειμένων:

Στα γραφεία του οργανισμού, Λεωφόρος Γουναράδων, περιοχή Χλόη Καστοριάς, έως 18 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή (τηλ 2467400039/ 6936937022) και στους χώρους του παζαριού στις 19/12 /2016 ημέρα Δευτέρα, ώρες 18.00-21.00 και τις ώρες λειτουργίας του παζαριού.

  •   Στις 23-12-2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00, ο οργανισμός μας σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο “ΚΕΛΕΤΡΟΝ”, Νέων Εργατικών Κατοικιών διοργανώνει, παράλληλα με το παζάρι αλληλεγγύης  μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», τα παιδιά των εργατικών κατοικιών, καθώς και όποιο άλλο παιδί επιθυμεί, στο αμφιθέατρο της ΠΕ Καστοριάς, με δωρεάν είσοδο.
  •  Στις 31-12-2016 ημέρα Πέμπτη, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο οργανισμός μας σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο ΚΕΛΕΤΡΟΝ Νέων Εργατικών Κατοικιών στα γραφεία του συλλόγου ( Οικισμός Ν. Εργατικών Κατοικιών- Λεωφόρος Χλόης απέναντι από το Grand Mασούτης), διοργανώνει το 3ο Γεύμα Αγάπης με τσιγαρίδες και άφθονο κρασί για τους κατοίκους των Νέων Εργατικών Κατοικιών  και τις οικογένειες τους, που έχουν αυξημένες κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες, με τη συνοδεία της μουσικής παραδοσιακής ορχήστρας ”ΧΑΛΚΙΝΟΜΑΝΙΑ”.

 

Ο εθελοντικός μας οργανισμός εύχεται σε όλους τους συμπολίτες μας, κατοίκους του Νομού Καστοριάς, μέλη, φίλους, υποστηρικτές, εθελοντές, χρόνια πολλά, καλές γιορτές και το 2017 να δικαιώσει τις προσδοκίες του καθένα.