Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» παρευρέθηκε από τις 23 έως στις 26 Σεπτεμβρίου στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού.

Σκοπός της παρουσίας του ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των επισκεπτών για τις δράσεις του οργανισμού και ιδίως του προγράμματος “Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί” Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας, με ιδρυτικό δωρητή το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και του TAP- AG,  καθώς  και η αναζήτηση εθελοντών για την υλοποίηση του νέου προγράμματος «Ηλιαχτίδα Ζωής»

Επίσης κατά την διάρκεια της εμποροπανήγυρης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά, για την στήριξη των προγραμμάτων που υλοποιεί ο οργανισμός μας.

Η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή, θα διενεργηθεί την 10η  Οκτωβρίου του 2017, με την 41η  κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, και ο νικητής θα παραλάβει ένα tablet.

O εθελοντικός οργανισμός θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όσους στήριξαν τον οργανισμό και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς. Η κάθε προσφορά για εμάς είναι σημαντική και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Στις 26 Σεπτεμβρίου, τα παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας του Οργανισμού μας επισκέφτηκαν το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου είχαν την ευκαιρία από τον Διοικητή του Α.Τ. Άργους Ορεστικού κ. Κοτσώνη Κωνσταντίνο να ενημερωθούν πάνω σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, με τη βοήθεια εκπαιδευτικού υλικού (ζωγραφική, κουίζ, κρυπτόλεξα κλπ), ενώ τους διανεμήθηκαν αναμνηστικά αυτοκόλλητα.  Επίσης στα παιδιά μας δόθηκαν ειδικά αναμνηστικά χάρτινα βραχιόλια με την αναγραφή των στοιχείων τους.

Τα παιδιά μας απασχολήθηκαν δημιουργικά, εισέπραξαν αγάπη, χαρά, χαμόγελα, γνώσεις από τον Διοικητή  και το προσωπικό του Α.Τ. Άργους Ορεστικού.

Τέτοιες ενέργειες από τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας αναδεικνύουν τον κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών της, και ιδίως όταν αυτές απευθύνονται σε ευπαθή κοινωνικά στρώματα.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο του Άργους Ορεστικού κ. Κεπαπτσόγλου Παναγιώτη, για την φιλοξενία και τις διευκολύνσεις που παρείχε στον οργανισμό μας, σε όλη την διάρκεια της εμποροπανήγυρης. Με πολλή χαρά αξίζει να αναφερθεί ότι παρακολούθησε, μαζί με τα παιδιά μας, όλη την παρουσίαση σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής που έγινε από τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας. Ακόμη, μοίρασε χαμόγελα στα παιδιά μας, εξασφαλίζοντας τους χαρούμενες στιγμές στο Λούνα Παρκ!

          29 BeFunky Collage1

         BeFunky Collage2  IMG_20170926_192137