Καστοριά, 16-11-2017

 

Στις 09-11-2017, ημέρα Πέμπτη, ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» κ. Νικολόπουλος Γεώργιος, μέλη του ΔΣ και το επιστημονικό προσωπικό , παρευρέθηκαν στα γραφεία του HIGGS στην Αθήνα, στα πλαίσια του προγράμματος Accelerator του HIGGS που περιλάμβανε 4μηνη εκπαίδευση και στήριξη του οργανισμού, για να παρουσιάσουν το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής»- Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής, για παιδιά, εφήβους και γονείς.

Είχαν την ευκαιρία να δεχτούν σχόλια και παρατηρήσεις, να ανταλλάξουν απόψεις με την Κριτική Επιτροπή και να συζητήσουν τυχόν βελτιώσεις και προοπτικές του νέου προγράμματος, όπως επίσης και να γνωρίσουν νέους οργανισμούς.

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» ευχαριστεί θερμά το ΗΙGGS για την φιλοξενία και τη συνεχή στήριξη που μας προσφέρει. Η συμμετοχή του οργανισμού μας στο πρόγραμμα Accelerator, προσέφερε στα στελέχη του τεχνογνωσία, πολύτιμες εμπειρίες, νέες γνωριμίες με οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και αναμφισβήτητα, ενδυνάμωσε τις ικανότητες του, ώστε να ανταπεξέλθει με επιτυχία στο κοινωνικό έργο που επιτελεί.