Καστοριά, 03-11-2017

Το ΔΣ του εθελοντικού οργανισμού για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» και το επιστημονικό προσωπικό, στα πλαίσια της περιφερειακής συνεργασίας του με τον σύλλογο κοινωνικής πρωτοβουλίας Βέροιας ” Πρωτοβουλία για το Παιδί”,  παρευρέθηκαν στις εργασίες της 1ης ημέρας της Διεθνής Διημερίδας «Σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών: συμβολή στη συλλογική – μεθοδική – εξειδικευμένη αντιμετώπιση», που πραγματοποιήθηκε στις 1-2 Νοεμβρίου 2017, στον Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας.

Την Διημερίδα διοργάνωσε η “Πρωτοβουλία για το παιδί”, η οποία στις 1 Νοεμβρίου 2017 εγκαινίασε την νέα δομή “ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ «Ιωάννης Κούσιος»”.  Στόχος της διημερίδας ήταν να αναπτύχθούν ζητήματα, μεθόδοι προσέγγισης και αντιμετώπισης του σημαντικού αυτού κοινωνικού προβλήματος.

Το “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” επιθυμεί να συγχαρεί τον πρόεδρο κ. Σιδηρόπουλο Αριστοτέλη και το ΔΣ του συλλόγου κοινωνικής πρωτοβουλίας Βέροιας “Πρωτοβουλία για το Παιδί”, για την σπουδαία αυτή διοργάνωση και το έργο που παρέχει το οποίο εστιάζει σε θέματα που άπτονται των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κυρίως των παιδιών σε κίνδυνο και ανάγκη.