logo

 

Εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού                                                               

  «ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»                                                               

Λ..Γουναράδων- Χλόη-Καστοριά

Aριθμ. Πρωτοδικείου Καστοριάς: 2/2014                                                                                ΚΑΣΤΟΡΙΑ, 18-05-2016

ΑΦΜ: 997842527

Τηλ/fax: 2467 400039 – 6936937022

Email: inkeletron@yahoo.gr

www.keletronpaidi.gr

f: Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί

 

 

ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ

 

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»,  το Σάββατο 14-05-2016,  πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή,  στο «Δασάκι της Μεσοποταμίας», για τα παιδιά που υποστηρίζει, μέσω της δομής που λειτουργεί πιλοτικά προς το παρόν, «Μια ζεστή αγκαλιά για το παιδί στην Καστοριά», Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών-Εργαστήρι Πολιτισμού», στην οδό Χλόης- Νέες Εργατικές Κατοικίες Καστοριάς. Συνοδοί στην εκδρομή ήταν η διοίκηση  και 8μελής εθελοντική ομάδα του οργανισμού.

Σκοπός της εκδρομής ήταν να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάσουν, και να παίξουν δημιουργικά στην φύση, ενόψει της αρχής της καλοκαιρινής περιόδου. Οι εθελοντές και τα παιδιά πέρασαν μία  όμορφη, διασκεδαστική και εποικοδομητική ημέρα γεμάτη γέλια, παιχνίδι και χαρά.

Ο οργανισμός ως φορέας προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού, εγγυάται πως θα συνεχίσει να οργανώνει παρόμοιες δράσεις, οι οποίες θα συνεισφέρουν στην διασκέδαση και στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών που υποστηρίζει.

 

 

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

Νικολόπουλος Γεώργιος

lllla