logorr

 

 

 

 

Εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού                                                                     

 «ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»                                                                  

Λ..Γουναράδων- Χλόη-Καστοριά

Aριθμ. Πρωτοδικείου Καστοριάς: 2/2014                                                                                 ΚΑΣΤΟΡΙΑ, 16-05-2016

ΑΦΜ: 997842527

Τηλ/fax: 2467 400039 – 6936937022

Email: inkeletron@yahoo.gr

www.keletronpaidi.gr

f: Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», στα πλαίσια των κοινωνικών συμπράξεων και δικτυώσεων που προωθεί με αξιόπιστους οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα,  επισκέφθηκε την Παρασκευή 13 Μαϊου, το σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Πρωτοβουλία για το Παιδί», στην πόλη της Βέροιας, που είναι αφοσιωμένο στην υπόθεση της προστασίας και της φροντίδας  παιδιών, που βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο, στη ευρύτερη περιοχή του Νομού Ημαθίας.

Εκεί οι εκπρόσωποι του εθελοντικού οργανισμού ΄΄Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» ο κος. Νικολόπουλος Γεώργιος, πρόεδρος του οργανισμού, η κα. Γρηγοριάδου Σοφία (Κοινωνική Λειτουργός), η κα. Μαλέα Γεωργία (Ψυχολόγος) και η κα. Δράτσα Κωνσταντίνα ( Μέλος του  ΔΣ του οργανισμού από το forum εθελοντών), ήρθαν σε επαφή με τον πρόεδρο της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» κο. Σιδηρόπουλο Αριστοτέλη, την κοινωνική λειτουργό κα. Νιώπα Θεοδώρα, την ψυχολόγο κα. Πανταζή Μαρία και τον νοσηλευτή κο.  Σέπκα Δημήτριο.

Στην συνάντηση αυτή, έγινε ενημέρωση για την λειτουργία του κέντρου ημερήσιας φροντίδας  της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί»,  το «Σπίτι της Βέροιας». Ο πρόεδρος και το επιστημονικό προσωπικό του σωματείου, μετέφερε στους εκπροσώπους του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», τις εμπειρίες τους και την τεχνογνωσία τους, οι οποίες θα αποτελέσουν σημαντικούς σηματοδότες για την δημιουργία του κέντρου ημερήσιας φροντίδας του οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» στον Νομό της Καστοριάς.

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού, «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το σωματείο «Πρωτοβουλία για το Παιδί», για την φιλοξενία, την συνεργασία και την μεταφορά των τόσο σημαντικών πληροφοριών.

 

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

Νικολόπουλος Γεώργιος