logo

 

 

EYXAΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το ΔΣ του οργανισμού θέλει να ευχαριστήσει θερμά:

  1. Toν κύριο ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ Θεόδωρο, για την υλική του δωρεά (παιχνίδια – κούνια – καρότσι) καθώς και τη χρηματική του δωρεά, ως επίσης και την συνεχή και πολύπλευρη υποστήριξη εκ μέρους του.
  2. Την κυρία ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ Γεωργία, για την υλική της δωρεά (ποσότητα ρούχων κα παιχνιδιών).
  3. Τον Συνεταιρισμό Ραδιοταξί Καστοριάς «Τaxi- Time», για την χρηματική δωρεά ποσού 105 ευρώ, στα πλαίσια της κοινωφελoύςς δράσης « Διαδρομές Ζωής» για την ενίσχυση του οργανισμού μας.
  4. Τον ανώνυμο δωρητή μας και την οικογένεια του, για την ευγενική προσφορά παροχής γεύματος, αναψυκτικών και δώρων στα παιδιά μας, του «Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας» η οποία χάρισε χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους.
  5. Την πρόεδρο κ. ΠΑΥΛΑΚΟΥ Ελένη και τα μέλη του ΔΣ του Εξωραϊστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Μανιάκων «Η Αγία Παρασκευή», για την επιτυχή οργάνωση της δράσης « Τα παιδιά παίζουν και χορεύουν για τα παιδιά», για την ενίσχυση του οργανισμού μας, Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, καθώς και για την συνεχή υποστήριξη στο έργο μας.
  6. Το μπάρ- καφέ «PRAGUE DRAFT KASTORIA» και τα παιδιά της μπάντας 2 ΖΩΕΣ, για την επιτυχημένη μουσική εκδήλωση, που διοργάνωσαν το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, για την ενίσχυση του οργανισμού μας και τη χρηματική τους δωρεά ποσού 180 ευρώ.
  7. Την εκδοτική ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΑΕ (Ιπποκράτους 118, 114 72  Αθήνα ) για την ευγενική δωρεά ποσότητας παιδικών βιβλίων.
  8. Tις εκδόσεις ΝΙΣΙΔΕΣ (Δεσπεραί 3, 546 21 Θεσσαλονίκη) για την προσφορά ποσότητας παιδικών βιβλίων.
  9. Τις εκδόσεις ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ Ι.Κ.Ε–ΕΚΔΟΣΕΙΣ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΩΝ (Φραγκοκλησιάς 7, 151 25 Μαρούσι) για την ευγενική δωρεά ποσότητας παιδικών βιβλίων.
  10. Την Mamaya Moνοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. (Ψηφιακές Εφαρμογές- ΚΟΔΡΟΥ 19 152 32) για την ευγενική δωρεά ποσότητας παιδικών βιβλίων.

 

 

Το ΔΣ του Οργανισμού