2

Εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού                                                   

«ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»                                                                       

Λ..Γουναράδων- Χλόη-Καστοριά                                                                                     

Aριθμ. Πρωτοδικείου Καστοριάς: 2/2014

ΑΦΜ: 997842527                                                                                                                                    KAΣΤΟΡΙΑ, 05-05-2016

Tηλ: 2467 400039 και 6936937022

Εmail: inkeletron@yahoo.gr

www.keletronpaidi.gr

f: Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 3Ο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR TOY «ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία, το χρονικό διάστημα από 22-04-2016 έως και 30-04-2016, το 3ο  Πασχαλινό Bazaar  του «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί», στο ξύλινο σπιτάκι, στη Λεωφόρο Κύκνων απέναντι από την Π.Ε Καστοριάς, με τίτλο «Γίνε Νονός κι εσύ αυτό το Πάσχα».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του “Κέλετρον Αγάπη για το παιδί”, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν με ποικίλους τρόπους στην επιτυχή διεξαγωγή του 3ου Πασχαλινού Bazaar του εθελοντικού μας οργανισμού και ειδικότερα:

  1. Την κυρία ΛΑΠΟΡΔΑ Χριστίνα, ιδιοκτήτρια των κέντρων Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής KLS, στην Πτολεμαίων 3 Καστοριά, και στην περιοχή Χλόη-Καστοριάς, καθώς και τον κύριο ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟ Βασίλειο, για την δωρεάν παραχώρηση στον οργανισμό μας, του ξύλινου σπιτιού στη Λ. Κύκνων, για την θερμή φιλοξενία και την υλοποίηση της δράσης μας «Γίνε Νονός κι εσύ αυτό το Πάσχα».
  2. Τον κύριο ΤΣΙΓΑΡΑ Μίλτο, για την τεχνική επιμέλεια της όλης εγκατάστασης του ξύλινου σπιτιού.
  3. Την Μεταφορική Εταιρεία “ΘΑΜΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ” και ιδίως την κυρία ΘΑΜΝΙΔΟΥ Σοφία, 5o χλμ. Εθνικής οδού Κιλκίς-Θες/νίκης, την μεταφορική εταιρεία “ΠΟΥΧΙΑ Αδάμου”, την εταιρεία Γ.ΚΟΥΤΣΟΣΙΜΟΣ Ο.Ε, αντιπροσωπία-διανομές ειδών διατροφής και οικιακής χρήσης, 1o χλμ. Εθνικής Οδού Κοζάνης– Θεσσαλονίκης-Κοζάνης, το ΚΤΕΛ Καστοριάς (δια του προέδρου του κυρίου ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ), για την διευκόλυνση του έργου μας, με την ανάληψη των μεταφορών.
  4. Τον Δήμαρχο Καστοριάς κύριο ΑΓΓΕΛΗ Ανέστη και τους Αντιδημάρχους οικονομικών και κοινωνικής αλληλεγγύης κύριο ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο και επιχειρηματικότητας και παραδοσιακών πολιτιστικών εκδηλώσεων κύριο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο, για την ολόπλευρη υποστήριξη της δράσης μας.
  5. Τον κύριο ΚΡΑΝΙΑ Ναούμ, τον κύριο ΚΑΛΤΣΙΑΔΗ Ιωάννη, τον κύριο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Χρήστο, τον κύριο ΔΙΤΣΙΟ Ναούμ, τον κύριο ΜΟΥΣΙΟ Λάζαρο, τον κύριο ΑΓΙΑΣΟΦΙΤΗ Δημήτριο (της Αερολέσχης Καστοριάς «Αέροπος»), τους εργαζομένους της τραπέζης ALPHA BANK, υποκατάστημα Καστοριάς, τον κύριο ΒΕΛΛΙΔΗ Βασίλειο, τον κύριο ΓΚΛΑΓΙΑ Γεώργιο, τον κύριο ΚΑΤΣΑΝΟ Κωνσταντίνο, τον κύριο ΣΜΑΡΟΠΟΥΛΟ Ντίνο, τον κύριο ΓΚΑΜΠΕΣΗ Αντώνιο, τον κύριο ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Ηρακλή, τον κύριο ΜΑΖΓΑΛΤΖΙΔΗ Λάζαρο, τον κύριο ΠΑΠΑΧΡΉΣΤΟ Σταύρο, τον κύριο ΚΑΡΑΝΙΚΌΛΑ Νικόλαο, τον κύριο ΝΤΙΟ Αθανάσιο, τον κύριο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Αθανάσιο, τον κύριο ΜΟΝΟΒΑΣΊΛΗ Κυριάκο, τους εργαζομένους της εταιρείας του κύριου ΓΙΩΡΑ Χρυσού, τους εργαζομένους της εταιρείας των Αφών ΜΠΟΥΡΤΣΟΥ Α.Ε, τον κύριο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΊΔΗ Αθανάσιο, την κυρία ΚΩΣΤΑΡΑ Γεωργία, την κυρία ΚΩΣΤΊΔΟΥ Ράνια, τον κύριο ΗΡΓΗ, τον κύριο ΚΩΣΤΕΑ, τον κύριο ΠΑΠΑΘΩΜΑ, τον κύριο ΖΗΚΟ Βασίλειο, τον κύριο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ Αντώνη, το κατάστημα Γουναρικών-Δερμάτινων ειδών George, το κατάστημα Γουναρικών-Δερμάτινων ειδών ΔΟΥΚΑΣ, το κατάστημα Δερμάτινων ειδών Aglaia, τον κύριο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Ευάγγελο, τον κύριο ΔΙΑΜΑΝΤΌΠΟΥΛΟ Αλέξανδρο, την κυρία ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Κατερίνα, τον κύριο ΠΙΣΤΊΚΟ Δημήτριο, τον κύριο ΓΑΙΤΑΝΗ, τον κύριο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Παναγιώτη, τον κύριο ΜΗΛΙΟ Νικόλαο, τον κύριο ΑΡΒΑΝΙΤΗ Απόστολο, τον κύριο ΜΑΝΤΖΑΡΗ Νικόλαο, την κυρία ΚΥΡΟΥ Νίκη, την κυρία ΚΥΡΚΟΤΣΟΓΛΟΥ Θωμαή, τον κύριο ΚΟΝΤΟΣΩΡΟ, την κυρία ΕΓΓΛΕΖΑΚΟΥ Αγγελική, τον κύριο ΣΙΩΖΟ Βασίλη, τον κύριο ΝΟΤΗ Ιωσήφ, την κυρία ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Άννα, τον κύριο ΖΗΣΙΑΔΗ Κωνσταντίνο, τον κύριο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Αντώνιο, την κυρία Ντέπυ, τον κύριο ΠΑΤΣΙΟ Χρυσόστομο, το μεζεδοπωλείο ΣΑΝΙΕΣ, το εστιατόριο ΝΤΟΛΤΣΟ, τον κύριο ΘΕΟΔΩΡΟΥ Γρηγόρη, οι οποίοι με τις χρηματικές τους Δωρεές, συνέβαλλαν ολόπλευρα και καθοριστικά στην επιτυχία της δράσης του οργανισμού μας «Γίνε Νονός κι εσύ αυτό το Πάσχα».
  6. Την κυρία ΚΙΤΣΟΥ Αθηνά, για την χρηματική της δωρεά ποσού 50 ευρώ εις μνήμη του πολυαγαπημένου της πατέρα ΚΙΤΣΙΟΥ Ιωάννη, με την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του.
  7. Το κατάστημα PRINT ZONE της κυρίας ΑΓΓΕΛΗ Θεοδώτας (εμπόριο εκτυπωμένων φυλλαδίων, βιβλίων κτλ.), στην Ορεστείων 8 Καστοριά και τον συγγραφέα κύριο ΓΟΥΔΑ Αλέξη για την δωρεάν διάθεση στα παιδιά του οργανισμού μας, του παιδικού παραμυθιού με τίτλο «ο κύριος χρόνος και οι φίλοι του» -Μέρος Β-Άνοιξη.
  8. Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δισπηλιού, δια του κυρίου ΔΟΥΦΛΙΑ Ευάγγελο, το νηπιαγωγείο Πενταβρύσου δια της εκπαιδευτικού κυρίας ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ Ελένης, το 2ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού, το Δημοτικό Σχολείο Χιλιοδένδρου , το Γυμνάσιο Μεσοποταμίας , τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Άργους Ορεστικού, τη κυρία ΣΕΡΙΣΤΑΤΙΔΟΥ Σοφία, τον κύριο ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σάκη, ανώνυμη δωρήτρια για την συνεχή της υποστήριξη, την κα. ΔΗΜΟΛΗ Αστέρω για την συνεχή της υποστήριξη, την κα. ΣΠΥΡΟΥ Ελίζα για την συνεχή της υποστήριξη, τον κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Κωνσταντίνο, την κα. ΠΕΦΤΟΥΛΟΓΛΟΥ Βάσια, την κα. ΠΑΝΤΑΖΗ Άννα, τον κ. ΓΚΙΜΟΥΡΤΖΙΝΑ Αθάνασιο, τον κ. ΜΠΟΡΑΒΟ Φίλιππο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΠΟΖΑΡΙ», δια της κυρίας ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ Λαμπρινής, την κα. ΚΑΜΑΡΗ Χρύσα, τον κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ Απόστολο, την κα. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Καίτη (Gallerie de Fleur), τις κυρίες ΚΑΤΣΑΡΟΥ Σοφία, και ΛΕΚΟΥ Χριστίνα, τον κ. ΠΟΔΑΡΑ Θεοχάρη (Βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ), το κατάστημα ΜΕΓΙΑ ΣΟΥ , τον κ. Ηρακλή, τον κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ Αθανάσιο, την κα. ΝΑΣΗ Σοφία, για την προσφορά τους στο χώρο του bazaar, μεγάλων ποσοτήτων ρούχων, παιχνιδιών, τροφίμων, πασχαλινών λαμπάδων, τσουρεκιών και σοκολατένιων πασχαλινών αυγών.

Τα προσφερθέντα είδη από τους ανωτέρω δωρητές μας, διανεμήθηκαν από τον εθελοντικό μας οργανισμό, σε 75 υποστηριζόμενες οικογένειες στο Νομό Καστοριάς σε 160  ανήλικα παιδιά, σε μεγάλη διανομή που πραγματοποίησε ο οργανισμός μας, το Μεγάλο Σάββατο, 30-04-2016, και από ώρες 10.00 με 14.00, στα γραφεία- αποθήκες μας (Λεωφόρος Γουναράδων- Περιοχή Χλόη Καστοριάς).

  1. Τους εθελοντές του οργανισμού μας που εργάστηκαν συστηματικά και επίμονα για μεγάλο χρονικό διάστημα παράγοντας προϊόντα και δημιουργώντας έργα, διαθέτοντας πολλές ώρες και δαπάνησαν από το υστέρημα τους και που διέθεσαν αφιλοκερδώς τον ζήλο και τον μόχθο τους, για την πραγματοποίηση του bazaar. Επίσης όλες τις εθελόντριες και τους εθελοντές που εργάστηκαν στο ξύλινο σπιτάκι, τις ημέρες του bazaar, και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία του και στην διασφάλιση εσόδων για την λειτουργία του εθελοντικού μας οργανισμού.
  2. Τους συμπολίτες μας που υποστήριξαν την προσπάθεια μας αναγνωρίζοντας το παραγόμενο έργο και συμβάλλοντας στην συνέχιση του.
  3. Τα ΜΜΕ της πόλης μας και συνολικά της Δυτικής Μακεδονίας που ανέδειξαν και υποστήριξαν όλη αυτή τη δράση.

 

ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ !

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Νικολόπουλος

13149844_10208668554902519_1677625870_n                          13162256_10208668554662513_1501932254_n 13162361_10208668554822517_799696836_n                         πασχαλινο bazaar