logoindex

 

Καστοριά, 10-11-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», στα πλαίσια των κοινωνικών συμπράξεων και δικτυώσεων που προωθεί με αξιόπιστους οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα,  επισκέφθηκε την Δευτέρα 01-11-2016, τη διεθνή οργάνωση «Παιδικά Χωριά SOS», και συγκεκριμένα το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας, στην πόλη της Θεσσαλονίκης , οργάνωση που είναι αφοσιωμένη στην υπόθεση της προστασίας και της φροντίδας  παιδιών, που βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο.

Εκεί οι εκπρόσωποι του εθελοντικού οργανισμού ΄΄Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», Νικολόπουλος Γεώργιος, πρόεδρος του οργανισμού, Μάρκου Χρυσάνθη (Παιδαγωγός), Μαλέα Γεωργία (Ψυχολόγος), ήρθαν σε επαφή με τον επιστημονικά υπεύθυνο του κέντρου κ. Μπασδάρη Γεώργιο, και με μέλη της επιστημονικής ομάδας, του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας  και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας των «Παιδικών Χωριών SOS”,  στην Θεσσαλονίκη.

Στην συνάντηση αυτή, έγινε ενημέρωση για την λειτουργία των κέντρων, αλλά και μεταφορά εμπειριών και τεχνογνωσίας, οι οποίες θα αποτελέσουν σημαντικά εφόδια για την δημιουργία του κέντρου ημερήσιας φροντίδας του οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», στον Νομό  Καστοριάς.

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού, «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Θεσσαλονίκης των  «Παιδικών Xωριών SOS», για την φιλοξενία, την συνεργασία και την μεταφορά των τόσο σημαντικών πληροφοριών.

Συγκεκριμένα :

  • Toν Διευθυντή του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και Παιδαγωγικό Σύμβουλο Β. Ελλάδος κ. Γεώργιο ΜΠΑΣΔΑΡΗ.
  • Την γραμματέα του Κέντρου κα. Ματίνα ΜΠΑΛΤΟΥΝΑ.
  • Την Κοινωνική Λειτουργό κα. Βαρβάρα ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
  • Την Κοινωνική Ανθρωπολόγο κα. Στέλλα ΚΟΛΤΣΙΔΑ.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

 

Νικολόπουλος ΓεώργιοςBottom of FormTop of FormBottom of Form