Ο Α.Σ Καστοριάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης στηρίζουν το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί».

Κατόπιν πρόσκλησης του Α.Σ. Καστοριάς, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, τα παιδιά του Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας. «Μια ζεστή Αγκαλιά για το παιδί» του Εθελοντικού Οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» παρευρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς «Δημήτρης Διαμαντίδης», όπου ο Α.Σ. Καστοριάς πραγματοποίησε την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας των παιδικών τμημάτων – Ακαδημιών του. Εκεί, τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές και να χαρούν τον κορυφαίο αθλητή της καλαθοσφαίρισης, τον συμπατριώτη μας κ. Δ. Διαμαντίδη, o oποίος έγραψε ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ. Ο κ.  Δ. Διαμαντίδης μίλησε στα παιδιά μας, υπέγραψε τις μπάλες τους  και βγήκε φωτογραφίες μαζί τους.

O οργανισμός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη του ΔΣ, τους εφόρους και τους προπονητές των Ακαδημιών του Α.Σ Καστοριάς. Συγκεκριμένα την κα. ΔΙΤΣΙΟΥ Αθηνά, η οποία εκ μέρους του προέδρου του Α.Σ Καστοριάς κ. ΔΙΤΣΙΟΥ Ναούμ, μας απηύθυνε πρόσκληση συμμετοχής στην έναρξη της προετοιμασίας των Ακαδημιών, τον κ. ΤΖΗΛΑ Νικόλαο, την κα. ΝΙΚΟΥ Χαϊδω, τον κ. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ Μωυσή, τον κ. ΚΑΡΑΤΑΓΛΙΔΗ Γεώργιο, τον κ. ΝΤΟΝΤΗ Ναούμ, τον κ. ΜΠΑΣΑΚΥΡΟ Κων-ντινο, τον κ. ΛΑΓΓΙΩΤΗ Αναστάσιο, τον κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Βασίλειο, τον κ. ΣΤΕΦΑΝΗ Χρήστο, για την θερμή υποδοχή, την άψογη φιλοξενία και την αγάπη που έδωσαν στα παιδιά μας.

Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που γνωρίσαμε από κοντά την μεγάλη αυτή μπασκετική μορφή που διδάσκει καθημερινά στα παιδιά το ιδεώδες του αθλητισμού και το ευ αγωνίζεσθαι.

Κανένα παιδί μόνο του στην κρίση!!

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!

21769814_10210817082925704_270542574_n

IMG_1354