ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                         Καστοριά, 5-4-2019

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» διέθεσε  ποσότητα 30 κιβωτίων Chipicao cocoa cake bar στο  Βρεφικό Σταθμό Χλόης Καστοριάς.

To «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Ηλιαχτίδα Ζωής» – Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής για παιδιά, εφήβους και γονείς, παρέδωσε την Τετάρτη 3/4/2019 ποσότητα 30 κιβωτίων  Chipicao cocoa cake bar, στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Βρεφικού Σταθμού Χλόης Καστοριάς, με σκοπό να διανεμηθούν στους μαθητές.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία 7days και τη Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης που προσέφερε στον οργανισμό μας Chipicao cocoa cake bar, τα οποία επίσης διανεμήθηκαν σε 100 επωφελούμενες οικογένειες με 170 ενήλικα μέλη και 250 ανήλικα παιδιά, όπως επίσης και στους μαθητές του παραπάνω βρεφικού σταθμού.

Ευχαριστούμε επίσης την κα. Κωτσάκη Βερονίκη, Διευθύντρια του Βρεφικού Σταθμού Χλόης Καστοριάς.

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» από τον Ιούλιο του 2018 υλοποιεί το πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής» – Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής, για παιδιά, εφήβους και γονείς. Στόχος του προγράμματος είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών τους στο πεδίο της υγείας, της εκπαίδευσης και της ομαλής ψυχοκοινωνικής  τους ανάπτυξης.  Από  αυτό το πρόγραμμα  επωφελούνται 230 οικογένειες με 330 ενήλικα μέλη και 540 ανήλικα παιδιά. Οι οικογένειες υποστηρίζονται μηνιαία από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο και την Ψυχοικοινωνική Υπηρεσία, ενώ 25 παιδιά υποστηρίζονται καθημερινά από τις δράσεις του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».