O πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού  για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», κ. Νικολόπουλος Γεώργιος, παρευρέθηκε στο 8ο ετήσιο Συνέδριο της Capital Link.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουνίου στο Hilton Athens Hotel, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Σκοπός του Συνεδρίου  ήταν να παρουσιάσει πως εταιρίες και φορείς, μέσα από την υλοποίηση επενδυτικών και κοινωνικών προγραμμάτων, συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και στην ευημερία του κοινωνικού συνόλου.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο Συνέδριο ο οργανισμός είχε την ευκαιρία μαζί με άλλους 100 φορείς από όλη την Ελλάδα, να παρουσιάσει το έργο του, τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες του, αλλά και να προωθήσει ενημερωτικό του υλικό στο κοινό.

Ήταν ιδιαίτερα σημαντικό ότι με το διεθνοποιημένο προφίλ των Συνεδρίων της Capital Link, η προβολή του οργανισμού ήταν ευρύτατη συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής Ομογένειας και του επενδυτικού κοινού στο εξωτερικό.