Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»,  την  Δευτέρα  30-04-2018,  πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή,  στο «Δασάκι της Μεσοποταμίας», για τα παιδιά που υποστηρίζει, μέσω του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας  Παιδιού.

Συνοδοί στην εκδρομή ήταν τα μέλη της διοίκησης και οι εθελοντες  του κέντρου ημερήσιας φροντίδας.
Σκοπός της εκδρομής ήταν να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάσουν , και να παίξουν δημιουργικά στην φύση, κατασκευάζοντας στεφάνια, ενόψει της Πρωτομαγιάς. Η διοίκηση, οι εθελοντές και τα παιδιά πέρασαν μία  όμορφη, διασκεδαστική και εποικοδομητική ημέρα γεμάτη γέλια, παιχνίδι και χαρά.
Ο οργανισμός ως φορέας προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού, εγγυάται πως θα συνεχίσει να οργανώνει παρόμοιες δράσεις, οι οποίες θα συνεισφέρουν στην διασκέδαση και στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών που υποστηρίζει.
Ευχαριστούμε θερμά τα κρεοπωλεία του κ. ΣΑΝΑΤΣΙΟΥ Αθανάσιου και ΣΙΑ ΟΕ, και του κ. ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ Δημητρίου, για την προσφορά μεγάλης ποσότητας κρέατος,  ως επίσης και το αρτοποιείο  “Αρτονοστημιές” του κ. Πάπαζογλου Κωνσταντίνου, που κάλυψαν τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών μας στην εκδρομή.
Eπίσης ευχαριστούμε ολόψυχα τον φυσιολατρικό σύλλογο νεολαίας Μεσοποταμίας για την υπέροχη υποδοχή και  φιλοξενία.