Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» η εκδήλωση για την «Ημέρα της Μητέρας» στα ΚΑΠΗ Καστοριάς

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, 13/05/2019, η εκδήλωση για την «Ημέρα της Μητέρας» στα ΚΑΠΗ Καστοριάς,που συνδιοργάνωσε ο οργανισμός μας «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» με το ΚΑΠΗ Καστοριάς με σκοπό να τιμηθούν οι μητέρες,οι γιαγιάδες, οι γυναίκες που γέννησαν ή δεν γέννησαν παιδιά αλλά τα αγάπησαν.

Η όμορφη αυτή εκδήλωση ξεκίνησε με τα παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Μια ζεστή αγκαλιά για το Παιδί του οργανισμού μας, τα οποία παρουσίασαν ένα αφιέρωμα στις Μητέρες με υπέροχα ποιήματα και τραγούδια. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την υπέροχη παρουσίαση του παιδικού χορευτικού από τον ελπχ «ΟΡΜΟ Καστοριάς» και ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο, με τις αδελφές Πέπη και Καλλιρρόη Δόικου, οι οποίες διασκέδασαν  με τις ερμηνείες τους και ξεσήκωσαν τις κυρίες της εκδήλωσης. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν δωράκια, πήλινες καρδούλες και μικρές γλάστρες, τα οποία κατασκευάστηκαν με πολύ αγάπη από τα παιδιά και τις εργαζόμενες του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας του οργανισμού μας.

Ο Οργανισμός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά:

την κα Τελιγιορίδου Ολυμπία- Βουλευτή Σύριζα Καστοριάς- Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης  και την κα Σπύρου Κατερίνα, Υποψήφια Δήμαρχο Καστοριάς για τον χαιρετισμό που απήυθυναν στην όμορφη εκδήλωση μας με τις επιστολές τους

τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Καστοριάς (ΝΠΔΔ) κ. Λιάνο Σωκράτη για την πααχώρηση της αίθουσας του ΚΑΠΗ Καστοριάς και την εξαιρετική συνεργασία μας στην υλοποίηση του προγράμματος «Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία»

την κα Μελλίδου Ελένη για την υποδοχή και τη διαρκή υποστήριξη στην υλοποίηση του προγράμματος

τον κ. Μπινιάκο Μιχάλη, πρόεδρο του συλλόγου «ΌΡΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ» για την παρουσία του παιδικού χορευτικού

 

Ένα μεγάλο  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς δεν φτάνει για τους εθελοντές- υποστηρικτές μας που γέμισαν ασφυκτικά τα ΚΑΠΗ Καστοριάς και είναι πάντα  δίπλα μας, για όλους εσάς που για ακόμη μία φορά ήσασταν κοντά μας.

    

 

Post a comment