Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί– Vodafone World of Difference

H Vodafone μέσω του προγράμματος Vodafone World of Difference που υλοποιείται στην Ελλάδα για έκτη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης προσφέρει ευκαιρίες απασχόλησης και σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.

To «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» ως εθελοντικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στην περιφερειακή ενότητα Καστοριάς,  και επιθυμεί να κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών σε κίνδυνο, ανακοινώνει την ανάδειξη της εθελόντριας μας Γεωργίας Μαλέα ως μιας εκ των 10 φετινών νικητών του προγράμματος Vodafone World of Difference. Η νικήτρια θα εργασθεί για 6 μήνες ως ψυχολόγος της ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας του οργανισμού. Κύριο μέλημα του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών στην πράξη, καθημερινά, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Να εξασφαλίσει τα πάντα για την σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Η Γεωργία είναι απόφοιτη της σχολής κοινωνικών επιστημών, του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο κλάδο της σχολικής ψυχολογίας. Στόχος της είναι : η πρόληψη του σχολικού εκφοβισμού στα Γυμνάσια της Καστοριάς και β) η ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών που το έχουν ανάγκη.

Οι 10 νέοι νικητές του προγράμματος Vodafone World of Difference ξεκίνησαν ήδη την εξάμηνη εργασία τους στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, ενώ η Vodafone καλύπτει το μισθό τους. Η εργαζόμενη νικήτρια του οργανισμού μας θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει εμπειρίες, πολύτιμα εφόδια και δεξιότητες καλύπτοντας την επιθυμία της για προσωπική ανάπτυξη αλλά και για την ανάπτυξη της ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας του οργανισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στον σύνδεσμο: Vodafone World of Difference


TΕΛΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ VODAFONE WORLD OF DIFFERENCE