Keletron logo

Εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού

Aριθμ. Πρωτοδικείου Καστοριάς: 2/2014

ΑΦΜ: 997842527

Τηλ: 2467 400039- 693 693 7022

Περιοχή Χλόη- ΚΕΚ Πολύτροπον

www.keletronpaidi.gr

f: Kέλετρον Αγάπη για το Παιδί

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο εθελοντικός μας οργανισμός «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την 15Η Οκτωβρίου 2014, η εκστρατεία που διενήργησε για την συλλογή σχολικών ειδών, για τον εφοδιασμό των μαθητών ευπαθών κοινωνικών ομάδων, του « Ανοικτού Δημιουργικού Σχολείου Καστοριάς»

Ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς, τους επώνυμους και ανώνυμους πολίτες του Νομού Καστοριάς που ολόψυχα υποστήριξαν αυτή την πρωτοβουλία μας, τους φίλους και τους εθελοντές μας που με ζήλο εργάστηκαν για την ευόδωση της προσπάθειας μας, όπως επίσης και τα βιβλιοπωλεία του Νομού μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. 1) ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ των κ. Σίμου και Μάκη, α) στο εμπορικό Κέντρο και β) δίπλα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο. 2) «ΠΑΠΥΡΟΣ» του κ. Ποδάρα Χάρη. 3) «ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΣΑ» 11ΗΣ Νοεμβρίου 13-Καστοριά 4) ΝΙΚΗΣ ΔΟΥΚΗ- Πτολεμαίων 3 Καστοριά. 5) Το «ΦΑΝΑΡΙ» του Νόρδου Γεωργίου και της Τασίκα Παναγιώτας στην 11ης Νοεμβρίου 2 – Καστοριά. 6) «ΟΜΗΡΟΣ» της Ήργη Βασιλικής, Κολοκοτρώνη 4, στον Πεζόδρομο. 7) του κ. Μήλιου στο Άργος Ορεστικό. 8) του κ. Σαναλίδη στο Άργος Ορεστικό. 9) της κα Τσεβελέκη Όλγας στο Μανιάκοι. και 10) της κα Σεριστατίδου στην Νεάπολη Κοζάνης.

Επίσης ευχαριστούμε για την υποστήριξη τους, τον Διευθυντή και τους εργαζομένους του καταστήματος Carrefour – Μαρινόπουλος στην Χλόη Καστοριάς, τον Διευθυντή και τους εργαζομένους του καταστήματος LIDL Καστοριάς καθώς και την εταιρεία ΝΕΟΧΑΡΤ ΑΒΕΕ- Ασπρόπυργος Αττικής, για την μεγάλη ποσότητα σχολικών ειδών που απέστειλε στον οργανισμό μας. Τέλος θα ευχαριστήσουμε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους , «Γυναικών Μεσοποταμίας», διά της προέδρου της κα Κωνσταντίνου Χρυσούλας και της κα Κίτσου Αθηνάς και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Μανοιάκων- Καστοριάς « Η Αγία Παρασκευή» δια της προέδρου κα Παυλάκου Ελένης, για την υποστήριξη του οργανισμού μας

Τέτοιες ενέργειες ενδυναμώνουν την κοινωνική αλληλεγγύη στους δύσκολους καιρούς που βιώνει η Ελληνική Κοινωνία και μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε με περισσότερες δυνάμεις το έργο που έχουμε αναλάβει.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Νικολόπουλος Γεώργιος