ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΣΙΑΤΣΙΑΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ»

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα στις 17/5/2019 τα παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας του Οργανισμού μας επισκέφτηκαν το Αρχοντικό Τσιατσιαπά για την έκθεση «τρεις γυναίκες καλλιτέχνες» με τη συνοδεία του προσωπικού, εθελοντών και της εθελόντριας-Εικαστικού, κας Σεβαστής Πέσκου.

Τα παιδιά θαύμασαν τους πίνακες της κας Κατερίνας Ξανθά, τα γλυπτά της κας Carla Blasco Aquirre και τα κεραμικά της κας Παναγιώτας Χατζοπούλου.

Ήταν μία όμορφη, εποικοδομητική και αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά μας αφήνοντας υπέροχες εντυπώσεις.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία!

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» από τον Ιούλιο του 2018 υλοποιεί το πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής» – Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής, για παιδιά, εφήβους και γονείς. Στόχος του προγράμματος είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών τους στο πεδίο της υγείας, της εκπαίδευσης και της ομαλής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης. Από αυτό το πρόγραμμα επωφελούνται 230 οικογένειες με 330 ενήλικα μέλη και 540 ανήλικα παιδιά. Οι οικογένειες υποστηρίζονται μηνιαία από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο και την Ψυχοκοινωνική Υπηρεσία, ενώ 25 παιδιά υποστηρίζονται καθημερινά από τις δράσεις του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».

   

Post a comment