Προς τα Μ.Μ.Ε.

Καστοριά 23-6-2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο του “Κέλετρον Αγάπη για το παιδί”, ευχαριστεί θερμά, τους ακόλουθους χορηγούς, που βοήθησαν έμπρακτα και ουσιαστικά στην πραγματοποίηση της μεγάλης εκδήλωσης – γιορτής, με την ευκαιρία του εορτασμού του πρώτου χρόνου ίδρυσης και λειτουργίας του Εθελοντικού μας Οργανισμού, την Τετάρτη17-6-2015, στο εστιατόριο – παραδοσιακή ταβέρνα “Family”, στη Χλόη – Καστοριάς.

  1. Τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου – παραδοσιακής ταβέρνας “Family”, κ. ΓΙΑΝΤΣΟ Μιχάλη και όλη την οικογένεια του, που με μεγάλη ευγένεια και αγάπη διέθεσε την αίθουσα και στήριξε ενεργά, με όλες τους τις δυνάμεις, την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης – γιορτής.

  2. Την SENIOR Pizza all metro, των αδερφών ΜΠΙΤΟΛΗ και ΣΙΑ ΟΒΕΕ, στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς, Λ. Κύκνων 2, για την προσφορά τους σε πίτσες.

  3. Την Pizza Roma, στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 113, Καστοριά, για την προσφορά του σε πίτσες.

  4. Την Canadian Art, του κ. ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ Χαράλαμπου, Διοικητηρίου 31, στο Άργος Ορεστικό, για την προσφορά του σε πίτσες.

  5. Την Pizza Φίνα, του κ. ΤΣΑΛΟΥΚΙΔΗ Κωνσταντίνου, Εγνατίας 108, στο Μανιάκοι – Νέα Λεύκη Καστοριάς, για την προσφορά του σε πίτσες.

  6. Την πιτσαρία “ΠΑΠΙΑ”, του κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Κώστα, στην Ορεστείων Καστοριάς, για την προσφορά του σε πίτσες.

  7. Την πίτσα “ΑΠΟΛΑΥΣΗ”, του κ. ΚΟΣΜΑ Κοσμά, στο Μανιάκοι – Καστοριάς, για την προσφορά του σε πίτσες.

  8. Την πίτσα BOX, του κ. ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ Λάμπρου, στην Μητροπόλεως 31, στην Καστοριά, για την προσφορά του σε πίτσες.

  9. Την HOME Pizza, του κ. ΠΑΝΤΑΖΙΔΗ Ευστράτιου, στην Ορεστείων 27, Καστοριά, για την προσφορά του σε πίτσες.

  10. Το “ΚΤΗΜΑ ΜΑΓΓΕΛ”, στην Κορομηλιά – Καστοριάς, για την προσφορά 24 φιαλών λευκού κρασιού.

  11. Το “ΚΤΗΜΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ”, του κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ Σωτηρίου, για την προσφορά 24 φιαλών λευκού, κόκκινου και ροζέ κρασιού.

  12. Το Εργαστήρι Γαστρονομίας, του κ. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ Θεόδωρου, που υποστηρίζει συνεχώς τις δράσεις του οργανισμού μας, στη Μεσοποταμία Καστοριάς, για την προσφορά του σε καφέ, χυμούς και σκευασμάτων σάντουϊτς.

  13. Το Αρτοποιείο του κ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Κωνσταντίνου, στη Χλόη Καστοριάς, που υποστηρίζει συνεχώς τις δράσεις του οργανισμού μας, για την προσφορά του σε σφολιατοειδή.

  14. Το Αρτοποιείο “IRIS”, του κ. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ Θωμά, στην Αθανσίου Διάκου 4, στην Καστοριά, που στηρίζει συνεχώς τις δράσεις του οργανισμού μας, για την προσφορά του σε σφολιατοειδή και γλυκά.

  15. Το Αρτοποιείο “ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΕΒΕ”, του κ. ΥΦΑΝΤΙΔΗ Δαμιανού και τον υιό του κ. ΥΦΑΝΤΙΔΗ Ελευθέριο, στο Χιλιόδενδρο Καστοριάς, που υποστηρίζουν συνεχώς τις δράσεις του οργανισμού μας, για την προσφορά του σε σφολιατοειδή και γλυκά.

  16. Την ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΒΕΕ, Αμπελόκηποι Καστοριάς, υπό την γενική διεύθυνση του κ. ΣΤΑΜΠΕΛΟΥ Δημητρίου, για την προσφορά σε αναψυκτικά και μπύρες.

  17. Τα ζαχαροπλαστεία Καστοριάς “ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Αφοι Ο.Β.Ε”, που υποστηρίζουν σταθερά τις δράσεις του οργανισμού μας, για την προσφορά τους σε γλυκά.

  18. Το ζαχαροπλαστείο “ΤΖΗΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.”, Κολοκοτρώνη 16 στην Καστοριά,που υποστηρίζει σταθερά τις δράσεις του οργανισμού μας, για την προσφορά του σε γλυκά.

  19. Τους εθελοντές, τους Εκπαιδευτικούς και τα παιδιά του Κοινωνικού μας Φροντιστηρίου, Νόνη, Ντίνα, Νίκη, Χαρούλα, Γεωργία, Αθανασία, Γιάννα, Κατερίνα, Βασίλη, Μαργαρίτα, Μιμή, Ελένη, Αχιλλέα, Φανή, Γλυκερία, Πόπη, Κατερίνα, Γεωργία, Ιωάννα, Γιώργο, Κωνσταντίνο, Ελευθερία, Αλεξάνδρα, Στέργιο, Ντότα, Μαρία, Αγαθή, Ρούλα, Ελευθερία, Αθηνά, που βοήθησαν ακούραστα και με ζήλο σε όλες μας τις δράσεις αλλά κα στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης – γιορτής.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Νικολόπουλος Γεώργιος